Nieuws

Woensdag 22 mei 2024

Een deel van het voormalige Rodenborch College aan de T.M. Kortenhorstlaan 4 wordt binnenkort verbouwd om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Deze nieuwe locatie vervangt de opvanglocatie aan de Hervensebaan. De locatie biedt ruimte aan 200 personen. Deze mensen wonen nu al in de opvanglocatie Hervensebaan. De meeste bewoners hebben betaald werk of gaan naar school. De Oekraïners worden begeleid door vrijwilligers en medewerkers die dagelijks, ook in het weekend, aanwezig zijn. De (tijdelijke) opvanglocatie komt er voor 2 jaar, met een mogelijkheid tot verlengen met minimaal 1 jaar.

Inloopmoment op 29 mei

Tijdens het inloopmoment informeren wij u over de opvanglocatie en beantwoorden wij uw vragen. U kunt op elk moment tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen. Het is fijn als u zich vooraf aanmeldt, zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Doe dit door een mail te sturen naar oekraine@s-hertogenbosch.nl. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen u komt.

 

Datum:             29 mei 2024

Tijd                  19.00 – 20.30 uur

Locatie:           T.M. Kortenhorstlaan 4, Gebouw A

Meer informatie

Hebt u nog vragen over deze brief? Stuur een e-mail naar oekraine@s-hertogenbosch.nl of kijk op www.s-hertogenbosch.nl/oekraine. U kunt ook bellen met 073-615 51 55 (werkdagen van 8.30-17.00 uur). In de nieuwsbrief vluchtelingen informeren we over de ontwikkelingen rondom de vluchtelingen in onze gemeente. Aanmelden hiervoor kan via www.s-hertogenbosch.nl/opvang-vluchtelingen.

Reacties