Uitnodiging informatieavond Week van de Omgevingsvisie

Vrijdag 29 september 2023

Week van de Omgevingsvisie: Denk mee over de toekomst van de gemeente ’s-Hertogenbosch! Van 4 tot en met 11 oktober is de Week van de Omgevingsvisie. Tijdens deze week organiseren we meerdere inloopavonden per gebied waar iedereen van harte welkom is. Hieronder een overzicht daarvan. Je kunt kiezen welke dag jou het beste uitkomt. 

De avonden starten om 19.00 uur en zijn om 21.00 uur afgelopen. Je kunt zelf een moment kiezen om binnen te komen. Tijdens de inloopavonden staan de opgaven en ambities voor de toekomst van 4 verschillende gebieden centraal. Hoe kan er bijvoorbeeld ook in de toekomst fijn gewoond, geleefd, gewerkt en gespeeld worden? Wat is belangrijk om goed in jouw wijk of dorp op te kunnen groeien, en ook als je ouder wordt nog fijn in jouw wijk of dorp te kunnen leven? Maar ook: hoe gaan we om met het opwekken van energie en kunnen we de wijk leefbaarder en gezonder maken?  Afgelopen periode is hierover al de nodige informatie opgehaald. Deze uitkomsten laten we zien. En we tonen kaarten en beelden en een voorstel voor de toekomstvisie per gebied. Graag gaan we hierover in gesprek. Wat valt op? Wat ontbreekt? Wat moet anders of is juist goed? 

Sparrenburg is onderdeel van het plangebied Rosmalen Zuid.
Rosmalen Zuid is ingedeeld bij 3 van de kaart van de gemeente

Datum en locatie
Je kunt kiezen welke dag jou het beste uitkomt. De avonden starten om 19.00 uur en zijn om 21.00 uur afgelopen. Je kunt zelf een moment kiezen om binnen te komen.
Gebied 3: Wijken buiten de ring Woensdag 11 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Perron-3 (Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen)

Reacties