15de editie Burendag op 28-29 september a.s.

Vrijdag 12 april 2019

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen met uw buren kunt vieren. Dit jaar valt Burendag op zaterdag 28 september en zondag 29 september. Het is een dag waarop u met uw buurtgenoten gezellig samen kunt komen en waarbij mensen iets leuks kunnen doen voor en met elkaar. Het is de vijftiende keer dat Burendag in Nederland wordt georganiseerd.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Het Oranje Fonds, Douwe Egberts en Vrijwilligersnetwerk Galant ondersteunen u daar graag in.

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom kunt u vanaf eind juni uw activiteit aanmelden op www.burendag.nl plus een aanvraag voor een geldbedrag van max. € 400,= indienen bij het Oranje Fonds om uw Burendagplan uit te kunnen voeren.

Bekijk de voorwaarden voor organisaties en particulieren op de website van burendag https://www.burendag.nl/over-burendag. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt een Burendag feestpakket.

Aanvraag 2019
Doet u met uw Stichting Wijkraad Sparrenburg mee met Burendag? U kunt vanaf eind juni een bedrag tot € 400,= aanvragen bij het Oranje Fonds wanneer u Burendag op 28 of 29 september viert.

Reacties